3 Nisan 2012 Salı

Tatil Köyleri

Tatil köyü tesislerinin özellikleri

Tatil Köyleri
Otel Kuşadası tatiliniz için önemli bir karar. Çünkü nerede kalacağınız için karar vermek tatilinizin nasıl geçeceğine karar vermekle aynı anlamda. Bu seçimi ekonomik olarak yapmak ve aynı zamanda kaliteden de vazgeçmeden değerlendirmiş olmak için önerimiz sizlere tatil köyü olacaktır. Kuşadası tatil köyleri ile ünlü, holiday club açısından zengin bir tatil beldesidir. Burada tatil yaparken bir çok anlamda avantajlı olursunuz. Turizm bakanlığına bağlı otelleriyle burada tatil yapmak müthiş bir keyif.. Tatil işletmeleri açısından doğa açısından ve tarihi yerler açısından rutinden uzak keyifli bir tatil programına Kuşadası’nda sahip olabilirsiniz. Tabi yazımızın ilk cümlesinde de belirttiğimiz gibi otel seçimine dikkat etmek şart..

İsterseniz size önce holiday club nedir? Tatil köyleri nasıl çalışır? Neden tatil köyü tercih etmemiz gerekir? Gibi sorulara cevap verelim ve sonrasında Ege de tatil yapmanın güzelliklerinden, Kuşadası tatilinin ayrıcalıklarından bahsedelim.

Holiday club nedir?

Türkçe anlamı tatil köyüdür. Ancak denize kıyısı olmayan tatil köyü demektir. Yani burası doğa ile iç içe ama denize kıyısı yani plajı, sahili olmayan bir yer. Bunun yerine ne var? Tabi ki havuz. Aslında havuz daha tercih edilir olmalı çünkü denizler maalesef kirlendi. Gerçi Türkiye bu konuda şanslı bir ülke. Kıyıları hala temiz ve hala yüzülebiliyor. Ama tabi bu nereye kadar devam edecek? Belki de kirlenmiştir yada balık korkusu yüzünden deniz de yüzmeyi eğlenceli bulmayan insanlar vardır.. İşte bu nedenle holiday club tesisleri tercih ediliyor. Ve bu tesisler havuz özelliği ile revaçta. Yüzmekten hoşlanan tatilcilerin güzel vakit geçirmesi için holiday club tesislerinde açık ve kapalı havuz, çocuk havuzu gibi alternatifler oluyor.
Tatil köyü tercihi yaparken bu ayrıntıya önem vermek gerekiyor tabi. Beach club olarak bilinen tatil köyü tesisleri de denize kıyısı olan ve çoğunlukla da kendilerine ait bir plaja sahip olan, tatil köyü tesisine ait özel sahil boyu olan işletmeler oluyorlar. Burada deniz keyfini de gönlünüzce yaşayabiliyorsunuz. Tercih size kalmış artık, ister tatil köyü ile deniz keyfi yapabilir ister holiday club tercihi yaparak havuz keyfi yapabilirsiniz. Mükemmel tatili hayalinizde nasıl canlandırıyorsanız, o şekilde gerçeğe dönüştürmelisiniz çünkü..

Neden tatil köylerinde tatil yapmalı?

  • Fiyat açısından avantajlar sunarlar.
  • Aileler için ideal tesislerdir.
  • Şehir gürültüsünden uzakta doğa ile iç içe tatil yapma şansı verirler.
  • Beş yıldızlı olabildikleri gibi hizmet kaliteleriyle de beş yıldızlı otellere taş çıkartabilirler. Yani lüks ve konfor da tatil köyü tesislerinde mümkündür..

Daha bir sürü neden sizi tatil köyü tatili yapmaya itebilir. Tatil beklentisini yüksek tutan ama tatil bütçesini düşük tutan herkes için tatil köyü işletmelerini kesinlikle öneririz. Buralarda tatil yaparak mükemmeli yakalayabilirsiniz. Üstelik bütçenizi de arttırmadan.. Aile boyu güzel bir tatile tatil köyü tesislerinde var mısınız? Kuşadası tatil köyü tesisleri sizi bekliyor.. The Grand Blue Sky, Ömer Tatil köyü, Atlantique Holiday Club otelleri en ekonomik seçenekleri ile sizleri bekliyor.
Tatiliniz için tatil köyü işletmelerini değerlendirmeyi düşünür müsünüz? Size tatil köyü hakkında merak edilenleri ve neden bu tesisler değerlendirmeniz gerektiğini anlattık. İsterseniz siz de Ege de güzel bir tatile tatil köyü tesisleri ile merhaba diyebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder