20 Eylül 2012 Perşembe

Arora Hotel


Tatili Arora Hotel Kuşadası farkıyla yeniden planlayın!

Arora Hotel
Arora Hotel Kuşadası otelleri fiyatları içinde en ekonomik rakamı veren kaliteli tatil otellerinden biridir. Bölgenin en konforlu konaklama tesislerinden biri olan Arora Hotel Kuşadası ile tatiliniz rüya gibi geçer gider. Bir daha burada tatil yapmak için can atarken tatilinizin bitişine üzülürsünüz. Çünkü Arora Hotel Kuşadası için çalışan hizmet personellerinin tümü profesyoneldir. Tatilcileri müşteri olarak değil, Arora Hotel Kuşadası misafirleri olarak görürler. Turizm bakanlığı onaylı otellerden biri olmakla birlikte, ucuz tatil arayanlara Arora Hotel Kuşadası fiyatları ile yüz güldüren rakamlar verir, insanların mükemmel birer tatil programına sahip olması için ideal bir işletmedir. İnternette araştırma yapan siz değerli tatilcilere ( bizleri google.com dan arama yaparak bulduğunuzu biliyoruz ) Arora Hotel Kuşadası hakkında samimi görüşlerimizi, Arora Hotel özelliklerini tüm detayları ile aktaracağımızı bilmenizi istiyoruz. Geçen yaz tatilimizi Arora Hotel Kuşadası ile yaptığımız için görüşlerimizin samimi görüşler olduğunu bilmelisiniz.


Arora Hotel

Burada tatil yapmak gerçekten çok keyiflidir, otel her şeyden önce merkezi bir adrese sahip. Zaten Kuşadası tatili Ege tatili yapmanın en keyifli yanı. Arora Hotel Kuşadası ile bu keyfi ikiye katlamak çok kolay!
Biz ilk gün odadan dışarı çıkamamıştık, havanın mükemmelliği e bir de yol yorgunu olmak ilk günü dinlenerek geçirmemize neden olmuştu. Odaya kahvaltı dahi isteyebildik, Arora Hotel Kuşadası tatili gerçekten ayrıcalıklarla dolu.

Arora Hotel Kuşadası Odaları
  • 4 adet aile odası ile tatil de ailece vakit geçirmenin tadını bu süper lüks odalarda çıkarabilirsiniz.
  • Arora Hotel Kuşadası tatilinizde engelli odası 1 tanedir, burada engelli kardeşlerimiz kalabilir.
  • Arora Hotel Kuşadası bakanlık belgeli bir işletmedir, tüm odaları kalitelidir. 12 tane deluxe odaya sahiptir.
Arora Hotel tesisinde toplam 2 asansör vardır. 184 yatak kapasitesi ile kusursuz bir tatil için hizmet veren işletme, ailelerin tatil yapması için ideal Kuşadası otelleri listesinde yer alır.
Balayı tatil planlarınızı Arora Hotel Kuşadası ile unutulmaz anılara dönüştürün!
Deluxe odalarında konforlu bir tatile ne dersiniz? Önerimiz, Arora Hotel Kuşadası için sadece ailece tatil planları yapmanız değil, romantik bir balayı için de harika bir programa burada sahip olabilirsiniz. Arora Hotel Kuşadası odalarında mini bar, klima, saç kurutma makinesi, tv, uydu yayını vs her şey var. Otelin ön bürosu da 7-24 açık. Zaten Arora Hotel Kuşadası tatilinizde bölgeyi gezmek, otel de vakit geçirmek, deniz ve güneşin bu mükemmel uyumuna şahit olmak gibi hobileriniz olacak. Ege de tatil yapma fikrinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor. Avantajları Arora Hotel Kuşadası tatili ile yakalamanızı öneriyoruz. Biz öyle yaptık!

Arora Hotel Kuşadası ayrıcalıkları nelerdir?
  • Ekonomik bir oteldir.
  • Kaliteli bir aile otelidir.
  • Romantik tatil yapmak isteyen çiftler için ideal bir oteldir.
  • Bölge de bulabileceğiniz ucuz otel, kaliteli otel kategorisindeki nadir işletmelerden biridir.
Eğer tatil planınızı yaptıysanız çok şey kaçırdınız. Arora Hotel Kuşadası tatili ile bütçenizi de yormadan mükemmel bir tatil sizin olabilir. Fırsatlar ve Arora Hotel Kuşadası özellikleri ile sizlerleyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder