3 Eylül 2012 Pazartesi

Grand Belish Hotel



Dört Dörtlük Unutulmaz Bir Tatil İçin Kuşadası Grand Belish Hotel Tesislerine!

Grand Belish Hotel
Grand Belish Hotel, Kuşadası'nın kendine özgü, gözde tesislerinden bir tanesidir. Bu yaz Kuşadası tatili yapmak ve Kuşadası otellerinde konaklamak isteyen herkes, Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerini mutlaka göz önünde bulundurmalıdır. Nitekim Kuşadası Grand Belish Hotel, üst düzey hizmeti ve tatilcilere sunmuş olduğu fırsatları ile yediden yetmişe herkesi büyülüyor ve tercih eden herkese dört dörtlük bir tatil yapma şansı tanıyor. Aydın otellerinin nasıl olduğunu merak edenlerin de rahatlıkla tercih edebilecekleri Kuşadası Grand Belish Hotel tesisleri, ucuz tatil oteli sınıfında yer almaktadır. Kuşadası Grand Belish Hotel'de ucuz tatil yapmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, yalnızca erken rezervasyondur.

Kuşadası Tatili ve Otelleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın denetimine tabi olan Kuşadası otelleri, doğal güzelliklerin ortasında kurulmuş işletmelerdir. Kuşadası tatili yapanların konakladığı bu tesisler, kafasını dinlemek isteyenlerin değişmez adresidir. Siz de sessizlikten hoşlanıyor ve kalabalığa gelemiyorsanız, bir an önce Kuşadası'na gelin, Kuşadası'nın doğasına hayran kalın! Kuşadası apart otel, lüks otel, 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri bakımından tercih edebileceğiniz en iyi beldelerdendir.
  • Ege otellerinde konaklayacak olan kişileri Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerine davet ediyoruz!
  • Aradığınız bir tatil köyü ise adresiniz Kuşadası Grand Belish Hotel tesisleridir!
  • Ömür boyu unutamayacağınız mükemmel bir tatil için sizleri de Kuşadası'na bekliyoruz!
  • Türkiye'nin "tatil" deyince akla ilk gelen merkezlerinden bir tanesi olan Kuşadası'nda harika bir tatil sizleri bekliyor!
  • Hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü yere, Kuşadası'na gelmek için daha fazla vakit kaybetmeyin!
Kuşadası Grand Belish Hotel Nerededir ve Nasıl Ulaşılır?

Davutlar, Kuşadası'nın doğal güzellikleri ile meşhur; deniz ile ormanın buluştuğu noktada bulunan bir merkezdir. Davutlar'a bağlı Alaçay mevkiinde kurulan ve hizmet vermeye başlayan Kuşadası Grand Belish Hotel tesisleri, denize sıfır konumu ile müşterilerini bekliyor!
Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerine yurt dışından gelecek olan kişiler, uzak illerden gelecek olan kişiler ile birlikte 100 km uzaklıkta bulunan İzmir Adnan Menderes Hava Limanı'nı kullanabilirler. Kuşadası Terminali ile Kuşadası Grand Belish Hotel tesisleri arasındaki mesafe ise sadece 12 km kadardır.

Grand Belish Hotel Tesislerinin ve Odalarının Özellikleri Nelerdir?

Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerinde toplamda 177 oda bulunmaktadır. 24 saat oda servisinin bulunduğu tesislerin bahçesinde çocuklara ve yetişkinlere özel havuz bulunuyor. Uyandırma servisi, spa, sauna, hamam, fitness gibi hizmetlerin yer aldığı Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerinin restoranlarından çıkan yemeklere hayran kalacaksınız!
Tesis içerisinde yer alan 177 odanın tamamı deniz manzaralıdır. Deniz manzaralı odalarda tatil yapmak, balkonda çay sefası gerçekleştirmek, bir başka deneyim olsa gerek... Klima, televizyon, telefon, mini bar, çalışma masası gibi ihtiyaçlarınızın da yer aldığı odaların zemini halı kaplamadır.

Kuşadası Grand Belish Hotel Aktiviteleri

Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerinin içerisinde, 250 kişilik bir amfi tiyatro bulunmaktadır. Geceleri farklı şovların ve etkinliklerin düzenlendiği bu amfi tiyatroda, yurt dışından gelen turistlere yönelik gösteriler de sunuluyor. Gündüz ve gece animasyonunun yanı sıra, gece kulübünde de doyasıya eğlenebilir, stres atabilirsiniz!
Hotel Grand Belish, tatil köyleri deneyimi yaşamak isteyenler için de oldukça ideal bir tesistir. Sizleri de Kuşadası Grand Belish Hotel tesislerinin farkını yerinde görmeye, Grand Belish Hotel ayrıcalıklarından bizzat yararlanmaya davet ediyoruz, şimdiden keyifli ve iyi tatiller!
Kuşadası Grand Belish Hotel farkını bir kez yaşayan kişiler, gelecek senelerde de aynı otele gelmekte, aynı heyecanı yaşamaktadır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder